Heeft u millennials op de werkvloer? 6 tips om het beste uit hen te halen!

 In Appical, Workforce Excellence

Werkt u in een organisatie waarbij regelmatig nieuwe jonge werknemers binnen komen? Dan heeft u vast ook gemerkt dat de ‘millennial’ generatie op een andere wijze te werk gaat. Ze hebben vaak een andere kijk op de problemen en uitdagingen in uw organisatie en een frisse blik wordt niet altijd volledig serieus genomen door werknemers met jarenlange ervaring in het vak.

en juist deze blik op nieuwe werknemers zorgt ervoor dat zij vaak niet hun potentie bereiken binnen het bedrijf”, aldus de CEO van Appical, Gerrit Brouwer.

Millennials staan vaak te trappelen om een impact te maken in het bedrijf waarin zij werkzaam zijn. Net zoals veel andere nieuwe werknemers, hebben ze namelijk vaak een grote drang om zich te bewijzen.

Veel managers zijn nog op zoek naar de beste managementstijl in lijn met de verwachtingen van millennials. Dit zorgt ervoor dat ze vaak niet hun volle potentie behalen. En daardoor soms zelf vroegtijdig het bedrijf verlaten – om het ergens anders te proberen, waar hen deze kans wel wordt gegeven om een verschil te maken.

De vraag komt dus al gauw naar boven: hoe kunt u millennials het beste welkom heten binnen uw organisatie – of in andere woorden “Hoe kunt u hen goed ‘onboarden’?”.

Leest u meer over het ‘onboarden’ van millennials in uw organisatie op de site Vlerick.com. Klik op deze link om het volledige artikel te lezen.

In het artikel leert u onder de andere de volgende dingen:

  • Waarom het belangrijk is om millennials een andere aanpak te bieden.
  • Waar veel bedrijven (ook nu nog) steekjes laten vallen in het welkomproces van nieuwe werknemers – en wat de prijs is die zij daarvoor betalen…
  • Waar de sterke punten van millennials liggen en hoe u deze het beste kunt inzetten in uw bedrijf.
  • En nog veel andere nuttige tips over hoe het beste uit uw nieuwe werknemers kunt halen.

U kunt het artikel via deze link lezen op de site van Vlerick.com (https://www.vlerick.com/nl/about-vlerick/news/6-tips-om-millennials-goed-te-onboarden)

Recent Posts

Start typing and press Enter to search